GündemManşetSpor

ANTALYA DEPLASMANINDAN PUAN ÇIKARAMADI

Bodrumspor_kemerspor_deplasmani (2)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ikinci hafta maçında Antalya deplasmanında Kemerspor 2003’e 3-1 mağlup oldu.

Antalya Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda 16:30’da başlayan karşılaşmada dakikalar 3’ü gösterdiğinde Kemerspor 2003 atağında Bodrumspor defansından seken top Deniz Ataç’ın önünde kaldı. Ataç topu ceza sahası içerisindeki Tahir Türker’e aktardı ve Türker plase vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Kemerspor 2003 kalesinde üst üste ataklara giren Bodrumspor aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarının sonuna kadar bulduğu gol dışında Bodrumspor kalesinde net bir pozisyon bulamayan Kemerspor 2003, dakikalar 45+2 yi gösterdiğinde Umut Dilek’in pasında vole bir vuruş yapan Deniz Ataç Kemerspor 2003’ü 2-0 öne geçirdi ve golden sonra ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan Bodrumspor baskılı oyununu sürdürürken dakikalar 59’u gösterdiğinde Kemerspor 2003’ün kontra atağında topla buluşan Umut Dilek takımını 3-0 öne geçiren golü attı. Dakikalar 70’i gösterdiğinde serbest vuruş kazanan Bodrumspor, ikinci yarıda oyuna giren Harun’un muhteşem golü ile farkı 2’ye indirdi. Kalan 20 dakikada da karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada her iki takımda gol bulamayınca maç Kemerspor 2003’ün 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Antalya Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Bodrum’da gelen yaklaşık 20 kişi de izlerken, taraftarlar ve Bodrumspor teknik ekibi karşılaşma boyunca Kemerspor 2003’lü oyuncuları oyunu yavaşlattıkları gerekçesiyle sık sık karşılaşmanın hakemine tepki gösterdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu