ÇevreGündemManşet

YAĞMUR SONRASI SOĞUK HAVA GELİYOR

Sarı yazın etkili olduğu Bodrum’da Cuma akşam saatlerinden itibaren Sonbahar kendini hissettirmeye başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve farklı hava tahmin sitelerinden edinilen bilgilere göre Bodrum’da Cumartesi gününün ilk saatlerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Sabahın ilk saatlerine kadar fırtınamsı rüzgarla birlikte etkili olması beklenen yağışlı havanın sabahın ilk saatleriyle birlikte bölgemizi terk etmesi tahmin ediliyor.

Cumartesi akşam saatlerinden Pazartesi akşam saatlerine kadar ise Kuzey yönlerden esecek rüzgar ile hava sıcaklıklarında özellikle gece saatlerinde hissedilir şekilde düşüş olacak. Pazartesi akşam saatlerinden itibaren ise tekrar Güney yönünden esecek rüzgarla birlikte hava sıcaklıklarının mevsim normal dönmesi beklenirken Salı gününün ilk saatlerinden itibaren tüm gün boyunca hafif, zaman zaman ise ani sağanak yağışların etkili olması tahmin ediliyor.

Yağışlı havanın hemen ardından ise yine Kuzey yönlü esecek rüzgar nedeniyle hafta boyunca sıcaklıklarının hissedilir şekilde düşmesi bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu