GündemManşetSpor

VETERANLAR TURNUVASI BAŞLADI

İsmail Ulukan anısına düzenlenen Bodrum Veteranlar Basketbol Turnuvası başladı.

2017 yılı Eylül ayında Bodrum’da yaşamını yitiren basketbol antrenörü İsmail Ulukan adına ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Bodrum Veteranlar Basketbol Turnuvası, bu yıl da gerçekleştiriliyor. Bodrum Legends tarafından organize edilen turnuvaya farklı illerden 5’i kadın 19’u erkek 24 takım katılıyor.

Turnuva sabah saatlerinde Gümbet Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “İkincisi gerçekleştirilen bu turnuvada size ev sahipliği yapmak bir onurdur. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden sporcular aramızda. Basketbol Bodrum’da çok önemli bir yeri olan spor dalıydı. Bizim çocukluğumuzda basketbol önemli bir yerdeydi. Özellikle siz veteranların bu işin içinde olması, basketbola olan ilginin artmasında çok çok önemli. Turnuvada mücadele edecek tüm sporculara başarıla diliyorum.” diye konuştu.

Organizasyon hakkında bilgiler veren Bodrum Legends oyuncularından Cudi İmamoğulları, şu bilgileri verdi:

“Bundan 2 yıl önce bizim Bodrum Veteran Basketbol takımı Bodrum Legends’in oyuncusu İsmail kardeşimizi kaybettik. Türkiye’de yapılan veteran turnuvalarına bizi götüren, bu organizasyonlara sokan arkadaşımızı her yıl Eylül ayında düzenlediğimiz turnuva ile anıyoruz. Turnuvaya Türkiye’nin çeşitli illerinden 24 takım katılıyor. Kadınlar 35+, erkekler 40+, 45+ ve 50+ erkekler olmak üzere 4 kategori var.4 gün sürecek. İlk 3 gün grup maçları oynanacak. Son gün gruplarında birinci olan takımlar final müsabakaları yapacak.”

Bodrum Legends oyuncuları, tören öncesi İsmail Ulukan’ın mezarını ziyaret etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu