EğitimGündemManşet

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİN İSİMLERİNİN VERİLDİĞİ OKULLARI ZİYARET ETTİ

muğla valisi-bodrumMuğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum ziyareti kapsamında yeni açılan okulları gezerek öğrencilere hitap etti.

Muğla Valisi Amir Çiçek Bodrum İlçesinde 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinin verildiği Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Mehmet Coşkunsu Ortaokulu ve Şehit Serkan Göker İlkokulunu ziyaret etti.

Beraberindeki Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Şeren ve ilçe protokolü ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vali Amir Çiçek, ilk olarak Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Buradaki ziyaretinde Vali Çiçek’i İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı.

Ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kolay kurulmadığına belirten Vali Çiçek, “15 Temmuz 2016 gecesi demokrasiye, milli iradeye, birlik ve beraberliğimize, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yıkma girişiminde bulunan ihanet çetelerine derslerini milletimiz verdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara inin çağrısı ile halkımız hiç düşünmeden meydanlara indi ve bu ihanet çetelerine milli iradeye, vatanın birliğine ve bölünmez bütünlüğüne nasıl sahip çıkıldığını tıpkı Cumhuriyetimizin kuruluşunda ecdadımızın gösterdiği gibi herkese bir kez daha gösterdi” dedi.

Genç nesillerin yetiştirilmesinde öğretmenlere çok büyük görevler düştüğünün önemine değinen Vali Çiçek, “Sizler Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkan, vatan ve milletini seven bireyler yetiştireceksiniz. İlimiz genelinde, 45 bine yakın öğrenci ve 10 bine yakın öğretmenlerimiz var. Hepinizden istediğim vatanını seven, milletini seven, birbirinizle kenetlenerek ülkemizi güçlü kılmak için canla başla çalışarak Ülkemizi daha güçlü hale getirmeniz. Çocuklarımız Türkiye’yi daha da güçlendirecek geleceğin adaylarıdır. Bu yüzden çocuklarımızı her alanda en iyi şekilde yetiştirmek bizlerin görevidir” ifadelerini kullandı.

Daha sonra derslikleri gezen Vali Çiçek, öğrencilerle sohbet etti.

Buradan Şehit Mehmet Coşkunsu Ortaokulu ve Şehit Serkan Göker İlkokulunu ziyaret eden Vali Çiçek, burada okul ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı.

 

Okul ziyaretlerinin ardından Vali Çiçek, sırasıyla Bodrum Belediye Başkanlığı, Bodrum Göç İdaresi Müdürlüğüne, Bodrum Kaymakamlığına ve Bodrum Ticaret Odasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu