EkonomiGündemManşet

BESİAD ÜYELERİNE YILBAŞI PARTİSİ

IMG_5985Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen BESİAD-Yeni Yıl Partisi, geçtiğimiz gün yapıldı.

Oasis Alışveriş Merkezi’nde bulunan BESİAD Ofisi önündeki alanda gerçekleşen davete Besiad Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, İYİ Parti Yerel Yönetimler Koordinatörü Mehmet Tosun, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 250 kişi katıldı.

BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu’nun davetlilere hitaben yaptığı konuşmayla başlayan gece oldukça renkli geçti. Emre Köroğlu 2018’in bereketli bir yıl olmasını dileyerek, yaptığı konuşmasında eğitimin Türkiye’nin geleceğindeki önemini ısrarla vurguladı. BESİAD’ın eğitim için her zaman, her türlü desteği vereceğinden kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini söyleyen Köroğlu yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

“Mutluluklarımızı paylaşmak bizleri için en büyük değer. Hepinize katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bu yıl bir farklılık olsun istedik. Yeni yıl şenliğimizde çekilişler yapıyoruz. Yüzden fazla hediyemiz var burada. Üyelerimiz bu şenlik için karınca kararınca derneğimize katkı sağladılar. Burada bir şeyin altını özellikle çizmek istiyorum. Bizler için para kazanmaktan daha da önemlisi eğitimdir. Çünkü eğitim ülkemizin ve bizim geleceğimiz demektir. Bu etkinliğimizde Türk Eğitim Vakfı Bodrum temsilciliğini de buraya davet ettik. Türk Eğitim Vakfı’nın eğitime destek veren, Türkiye’nin en kurumsal yapısı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bodrumlu iş insanlarımızın bu bilinç ile gereken desteği ve özeni göstereceğine inanıyorum. Burada yüzden fazla hediyemiz var. Neredeyse herkese bir hediye düşecek. Bu çekilişten çıkacak olan hediyeler, geleneksel olarak ihtiyacı olan kişilere ve kurumlara bağışlanır. Elbette ihtiyacı olanlar kullanabilir, lakin genelde BESİAD etkinliklerindeki çekilişten çıkan hediyeler, aydınlık geleceğimiz olan çağdaş eğitim alma hakkı olan, Bodrum Cumhuriyet Halkevi ve Bodrum Sağlık Vakfı gibi eğitim kuruluşları vasıtasıyla çocuklarımıza armağan edilir. Yine öyle olacak. Buradaki hediyelere baktığımızda bereketli bir giriş yapıyoruz yeni yıla. Dilerim Bodrum iş dünyasının ve elbette ülkemizin 2018’de bereketli bir yıl yaşamasını diliyorum” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Bodrum’un en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan BESİAD’a üye olan iş insanlarının yeni yılını kutlayarak, 2018 yılının hepsi için bereketli bir yıl olması dileğinde bulundu.

Yapılan çekilişte yer alan telefon tablet, tatil, boya ve inşaat malzemeleri, çeşitli müzik aletleri, ev aksesuarları ve bisikletler, talihli üyelere teslim edilirken, çekiliş esnasında ellerinde kura numaralarıyla bekleyen üyelerin heyecanı da görülmeye değerdi.

Gecede sahne alan “Bate” Bahadır Aksoy, seslendirdiği yerli ve yabancı şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşatırken, gecede catering hizmeti veren By Eskici Bodrum da lezzetli ikramlarıyla geceye katılanların takdirini topladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu