GündemHayatManşet

BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİLER

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Bodrum Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenecek olan 7. Geleneksel C-majör İş’ten Sesler Korosu konserinde, bu kez şarkılar Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına söylenecek. Konser öncesi vakfı ziyaret eden C-majör İş’ten Sesler Korosu üyeleri duygusal anlar yaşadı. Ünlü konuk sanatçıların da hazır bulunduğu ziyarette, vakfın ritm grubu ile birlikte şarkılar söylendi.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Bodrum Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenecek olan,usta oyuncu Tarık Papuçcuoğlu’nun sunuculuğunu, İstanbul Devlet Opera Sanatçısı ve Dublaj Sanatçısı Özlem Abacı’nın koro şefliğini üstlendiği 7. Geleneksel C-majör İş’ten Sesler Korosu konseri, 14 Eylül Cumartesi saat 21.00’de Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşecek. Konser öncesi Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nı ziyaret eden C-majör İş’ten Sesler Korosu üyeleri ve ünlü sanatçılar, vakfın ritm grubu ile birlikte şarkılar söyledi. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu ve Vakıf Başkanı İbrahim Akkaya; Bosphorus Gaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şen, C-Majör Başkanı Recai Çakır ve konserin konuk sanatçılarını ağırladı.

Engellilere yönelik hizmetlerde örnek bir model olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Bodrum’un kamu yöneticileri, Bodrum Belediyesi, Bodrumlu iş insanları, hayırseverler, gönüllüler ve Bodrumu ziyaret edenlerin destek verip birlikte projeler yaptıkları Engelliler merkezi haline gelmiştir.Koro şefliğini Özlem Abacı’nın üstlendiği ‘’Zamansız Şarkılar’’ konserinde; Bekir Ünlüataer, Bora Gencer, Çelik, Erkan Oğur, Ersan Erdura, Güzin-Baha, İlham Gencer, İsmail Hakkı Demircioğlu, MelihatGülses, Nebil Özgentürk, Rana Alagöz, Selçuk Alagöz ve Yonca Evcimik sahne alacak. Bosphorus Gaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şen, Ener Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Işık, Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Özcan’ın yeniden, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ilk defa sahne alacağı konserin geliri Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu