ManşetSpor

Zirve Yarışı İçin Sahaya Çıkıyor

Rakip Bandırmaspor

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 9’uncu haftasında kendi evinde Bandırmaspor’u konuk ediyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip zorlu maç karşısında seyircisi önünde 3 puana inanıyor. Takım savunmasının uyumunu değerlendiren Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bizim takımımızın iyi bir Süleyman’a ihtiyacı var. Mutlaka formayı tekrar alacaktır. Ali ve Celustka ikilisi şuan itibariyle iyi tuttular ve iyi gidiyorlar” dedi.

Trendyol 1 ‘inci Lig 9’uncu hafta karşılaşmasında Bodrum FK evinde Bandırmaspor’u ağırlıyor. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Spor Tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlıları bulunan Erkan Değişmez ve Süleyman Özdamar takımla çalışmaya başladı. Sakatlığı bulunan Pedro’nun ise 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Zorlu Bandırmaspor maçında seyircisi önünde 3 puana inanan yeşil-beyazlı ekip, ligde son 5 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip ligde 14 puanla 4’üncü sırada bulunurken rakibi Bandırmaspor ise 16 puanla 2’inci sırada bulunuyor.

İNŞALLAH İÇ SAHA NAMAĞLUP SERİMİZ KIRILMAZ

Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bandırmaspor 2 sene önce final oynamış bir takım. Geçen sene o dirayeti sağlayamadılar ama bu sene yeni hamlelerle ligde mağlupsuz tek takım. Kolay gol yemiyorlar, iyi takım oyunu oynuyorlar. Çok etkili çok kaliteli oyuncuları var. Bizim de kendimize göre artılarımız var. Sahada iyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Biz 7 maçta 3 gol yemiştik, 1 maçta 3 gol yedik. Geçtiğimiz maçta Eyüpspor bizden çok iyi oynadı. Futbolun doğrularını yaptılar, dolayısıyla kendi hatamızla da olsa ilk golü yedikten sonra çözüldük. Oyun olarak baskı yemeden 3 gol yedik. Savunma hattındaki oyuncularımız iyi oynuyorlar. Süleyman Özdamar’ın geçen seneden cezalı duruma düşüp 3 maç oynamaması o süre zarfında sakatlık yaşaması dolayısıyla biraz arka plana itti. Bizim takımımızın iyi bir Süleyman’a ihtiyacı var. Mutlaka ki formayı tekrar alacaktır. Ali ve Celustka ikilisi şuan itibariyle iyi tuttular ve iyi gidiyorlar. İnşallah iç saha namağlup serimiz kırılmaz ama zor bir rakiple oynuyoruz. 3 türlü sonucunda çıkabileceği bir maç” dedi.

Takımın tecrübeli oyuncalarından Omar İmeri ise, “ Milli arayla birlikte Bandırmaspor maçına sıkı hazırlandık. Oynamayan oyuncuların ritim yakalaması için U-19 ile idman maçı yaptık. Herkes iyi ve hazır durumda. Hocalarımızın verdiği taktiklerle ilerliyoruz. Umarım Bandırma maçı bizim için iyi geçer. Bandırma hiç yenilmemiş umarım ilk mağlubiyetini Bodrum’da alır” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu