EğitimEkonomiGündemManşet

HAYIRSEVERDEN EĞİTİME DESTEK

“Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi” kapsamında Bodrum ilçesi Peksimet Mahallesi’nde hayırsever işadamı Nazmi Canbaz tarafından yaptırılacak 4 derslikli ilkokul ile ilgili protokol imzalandı.

Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Geçin ve Hayırsever İşadamı Nazmi Canbaz’ın Danışmanı Hakkı Antar katıldı.

Eğitimin ülkemizin en önemli meselesi olduğunu, yeni nesillerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması gerektiğini belirten Vali Civelek, devletle sorumluluk paylaşarak, eğitim alanında yapmış oldukları katkıdan dolayı hayırsever Nazmi Canbaz’a teşekkür etti.

Muğla Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayırsever arasında imzalanan protokole göre Bodrum ilçesi Peksimet Mahallesi Kadıkalesi Mevkiinde yapılması planlanan 4 derslikli okul sayesinde çevredeki okulların öğrenci yoğunluğu azalacak ve öğrencilerin bulundukları yerde okumalarına imkân sağlanacak.

Muğla genelinde “Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi” kapsamında bugüne kadar 1206 derslik, 5 Kapalı Spor Salonu ve 3 Konferans Salonu yapılmıştır.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu