ÇevreGündemManşet

YILDIRIMLAR, YAĞMUR VE DOLUNAYLI BİR GECE…

Bodrum’un farklı bölgelerinde dün gece saatlerinde yağan yağmur şaşırttı. Bir yanda şimşek ve yıldırımlar görünürken, bir yandan da dolunayın eşsiz manzarası ise büyüledi.
İlçede dün akşam saatlerinde bölgesel olarak kısa süreli etkili olan gökgürültülü yağışlar hem vatandaşları, hem de ilçede tatilde bulunanları şaşırttı. Saat 22.00 sıralarında başlayan yağış bazı bölgelerde çise şekilde yağarken, bazı bölgelerde ise kısa süreli sağanak şeklinde yağdı. Özellikle Karaova bölgesinde kısa süreli yağışlar görülürken, Yarımadanın bazı bölgelerinde de kısa süreli çiseleme şeklinde görüldü. Yağışlı havanın etkili olduğu saatlerde Bodrum simalarında 30’un üzerinde şimşek ve yıldırım görülürken,hava sıcaklığı da hissedilir şekilde düştü.
Kumköy Mahallesinde vatandaşlar tarafından çekilen yağmur görüntüsünde ise bir yanda sağanak yağmur yağarken, bir yandan da dolunay görünüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu