GündemManşet

VALİ CİVELEK’TEN ANLAMLI BİRLİKTELİK

Vali Civelek Polis Haftası dolayısıyla Şehit Aileleri, Gaziler ve Emniyet Mensupları ile bir araya geldi.

Muğla Valisi Esengül Civelek, Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Programa Vali Esengül Civelek’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Eryılmaz, il protokolü,Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Alsan, şehit aileleri, gaziler ve emniyet mensupları katıldı.

Vali Civelek, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Türk Polis Teşkilatının kurulduğu günden bugüne şanlı, şerefli bir maziye sahip olduğunu belirten Vali Civelek, “Yüksek görev anlayışıyla, özveriyle, fedakârlıkla, mesai mefhumu gözetmeksizin ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruyan, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlayan, suçun işlenmesini önleme, suçluları adalete teslim etmek gibi görevleri başarıyla yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.” Dedi.

Vali Civelek konuşmasına şöyle devam etti:

“Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve devletimiz için canlarını seve seve feda eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz ile birlikte görevi başında şehadet mertebesine erişen polislerimizi rahmetle, saygıyla, minnetle anıyorum.Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Bugün geldiğimiz noktada eğitimli, nitelikli insan kaynağı ile yüksek teknolojik imkânlarla hizmet veren Emniyet Teşkilatıyla gurur duyuyoruz.Emniyet Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle Emniyet Teşkilatı gazilerimize, emeklilerimize, görevi başında olan tüm çalışma arkadaşlarıma gerçekleştirdikleri değerli çalışmaları için teşekkür ediyor, aileleri ile birlikte sağlık, afiyet, huzur dolu bir yaşam diliyorum. “

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu