AsayişGündemManşet

NARKOTİK EKİPLERİ OPERASYONLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri olarak uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik operasyonlar aralıksız sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul’dan Bodrum’a satma amaçlı yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisi alan Bodrum Narkotik ekipleri şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Kimlikleri tespit edilen şüphelilerin şehirlerarası otobüsle ilçeye giriş yapmak üzereyken yakalayan ekipler yapılan aramada; 200 gram skunk maddesi, 50 gram metamfetamin maddesi, bir miktar extasy hap, 1 adet tabanca ele geçirdi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs hakkında TCK-188’den işlem başlatan ekipler daha sonra şüphelileri adliyeye sevk etti. Mahkeme sevk edilen şahıslardan Y.B.Y ve F.G tutuklandı. Diğer iki şahıs  ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu