Manşet

Başkan Aras’tan Muhtarları Birleştiren Hamle

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla’da bulunan muhtar dernekleriyle bir araya geldi. Aras, muhtarların daha güçlü bir yapı oluşturması için derneklerin birleşmesini önerirken bu öneri muhtarlardan kabul gördü ve tüm dernekler bir federasyon çatısı altında birleşme kararı aldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılmasının ardından sivil toplum kuruluşları, kurum ve kurum temsilcileri, Basın, Muğla protokolü, muhtarlar, vatandaşlar ve çok farklı meslek örgütleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Aras görüşmelerinde birleştirici ve yapıcı dil kullanırken bunun en önemli adımlarından birini attı.

Muhtarlar Tek Çatı Altında Toplanıyor

Son olarak Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde Muğla’da bulunan muhtar dernekleri ve yöneticileriyle bir araya gelen Aras, derneklerin birlikte olmasının daha güçlü bir yapı oluşturacağını söylerken muhtarların tek çatı altında toplanmaları gerektiğini vurguladı. Başkan Ahmet Aras’ın bu önerisi muhtarlar tarafından kabul görürken dernek yöneticileri arasında yapılan gizli oylama sonucunda muhtarlar Muğla Muhtarlar Federasyonu çatısı altında toplanma kararı aldı.

Aras, “Muğla’nın Menfaati Neyi gerektiriyorsa onu Yapacağız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras bu güç birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Demokrasimizin yereldeki en güçlü temsilcileri olan Muhtarlarımızın iradesiyle Federasyonlarımızı birleştiriyoruz. Birlik beraberliğimizi Allah bozmasın. Şahsımızın değil halkımızın ve Muğla’mızın menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağız” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu