ÇevreGündemManşet

Canlar İçin Oradaydılar

Belediye Veteriner Hizmetleri Ekibi Çok Sayıda Hayvana Müdahale Etti

 

Milas-Bodrum sınırında, Pina Yarımadası Bölgesinde çıkan orman yangınında Bodrum Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de alevlerin arasında canlar için mücadele etti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile sürecin başından bu yana olay yerinde koordineli bir şekilde vatandaşlara destek verirken Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de yangın bölgesindeki hayvanlara müdahale etti.

Havadan, karadan ve denizden çok sayıda söndürme ekibinin müdahale etti orman yangının da, yanan alan içinde kalan ve bazı yaban hayvanları ile bölgedeki sokak hayvanlarına ulaşan Petbulance ekibi çok sayıda hayvanı kurtardı.

Arka ayağı yanan bir sokak köpeğine olay yerinde ilk müdahaleyi yapan Veteriner Hekimler, diğer yaralanan hayvanları Torba’daki merkeze nakletti.

Alevlerden kaçmaya çalışan kaplumbağaları bulan belediye ekipleri elleriyle su verdikten sonra onları yangın alanı dışına taşıdılar.

Bodrum Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden bu konuya dair yapılan paylaşım büyük takdir topladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu