ManşetSpor

Bodrum’un Takımı Fenerbahçe ile Karşılaşacak

Çağdaş Bodrum Spor Galibiyet Peşinde

 

Kurulduğu ilk sene bir üst lige çıkma başarısı göstererek, bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, geçtiğimiz hafta oynadığı deplasman maçlarının ardından kendi evinde Fenerbahçe Koleji DS Energy ile oynayacağı maçta önemli bir puan mücadelesi verecek.

Bugüne kadar oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet, 1 mağlubiyet ile aldığı 17 puanla 10. Haftaya 2. Olarak giren Çağdaş Bodrum Spor, 12 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 18:00’de Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Fenerbahçe Koleji DS Energy ile karşılaşacak.

Ligde 17 puanlı 2 takım arasında elde ettiği averaj ile 10. Haftaya 2. Olarak giren ve bu seneki hedefi Süper Lig olan Çağdaş Bodrum Spor, Misli.com Türkiye Basketbol Liginde yerini yükseltmek ve hedefine ulaşmak için bundan sonraki her karşılaşmada galibiyet için mücadele verecek.

Karşılaşmaya Hakan Yapar, Chris Warner,  Erkan Veyseloğlu, Horace Spancer ve Yiğitcan Turna ilk beşi ile çıkacak olan, temposu yüksek, heyecanın dorukta yaşandığı ve seyir kalitesi yüksek maçlar izleten Çağdaş Bodrum Spor, kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe Koleji DS Energy maçında Bodrum’da bulunan tüm sporseverleri Bodrum’un Takımına destek olmaya davet ediyor.

Sezon öncesi dönemde büyük bir yapılanma dönemine giren Çağdaş Bodrum Spor, yeni ve güçlü transferlerle göz doldurduğu gibi, Lig birinciliği ile A takımında, U-14, U16, U-18 liginde mücadele veren alt yapı oyuncuları ve teknik kadrosuyla sadece Bodrum’un takımı değil, Türkiye’nin de en güçlü takımlarından olacağının mesajını veriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu