AsayişGündemManşet

SPA’CI DEHŞETİ YAŞATTI…

Gümbet Mahallesi’nde faaliyet gösteren 5 yıldızlı otelde yaşanan olayda otelin 3 üst düzey yetkilisi silahla vurularak yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Gümbet Adnan Menderes Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otelde yaşandı. İddiaya göre otelin SPA bölümünü işleten Hüseyin Ö. adlı şahıs, SPA’nın iyi işletilmediği ve sigortasız işçi çalıştırdığı gerekçesiyle uyarılıp birkaç gün otele sokulmadı.

Sabah saatlerinde otele gelen Hüseyin Ö. Otel müdürü M.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından SPA işletmecisi Hüseyin Ö., yanında getirdiği silahla otel müdürünü ve diğer iki yöneticiyi yaraladı.

Ayaklarına ve bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Otel müdürü M.A. ile yardımcısı Acıbadem Bodrum Hastanesi, Güvenlik Müdürü ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan O.P. tedavisinin ardından taburcu olurken diğer 2 yaralının tedavilerinin devam ettiği, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Olayın şüphelisi Hüseyin Ö. İse polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis ekipleri ayrıca olay mahallinde detaylı inceleme yaptı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu