GündemManşetTurizm

MİSİAD’DAN TURİZM ATAĞI

MİSİAD Bodrum Şube Başkanı Derya KürkçüoğluMemleketçi Sanayici İş Adamları Derneğİ (MİSİAD) Bodrum Şubesi Başkanlığının girişimleri ile ilçeye gelecek olan Kosova heyeti ile önemli anlaşmaların yapılması bekleniyor.

30 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Kosova Cumhuriyetinden Bodrum’a üst düzey bir heyetin turizm çalışmaları kapsamında ilçeyi ziyaret edeceği duyruldu.

Resmi kurumlar ve bazı sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerin gerçekleşmesi beklenen program çerçevesinde Bodrum ile Kosova arasında bir köprü kurulması hedefleniyor.

Konu hakkında Kent Haber’e açıklamada bulunan MİSİAD Bodrum Şube Başkanı Derya Kürkçüoğlu şunları söyledi:

“30 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Kosova Cumhuriyetinden bir heyetimiz Bodrum’a geliyor. Amaç, Bodrum’da turizm alanlarında işbirliği anlaşmaları yapmak. Heyetin içinde, Kosova Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı sayın Avni Kasaraddi ile birlikte Ticaret ve Sanayi Bakanlığı Genel Müdürü, Prizren Belediyesinin meclis başkanları ve Kosova’daki büyük turizm acetelerinden ciddi bir katılım olacak. Bu projeye destek veren Muğla Valiliğimize, Muğla Sanayi ve Ticaret Odamıza, Bodrum Ticaret Odamıza ve Bodrum Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Kürkçüoğlu ayrıca, çalışmalar kapsamında Prizren Belediyesi ile Bodrum’u kardeş şehir yapmak için çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu