ÇevreManşet

Temizlik, Küçükbük Koyunda Devam Etti

Dalış Ekibi Denizden Atıkları Topladı

 

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 2023 yılı Deniz Dibi Temizlik Kampanyasının 5.si Küçükbük Mahallesinde gerçekleşti.

“Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla 2015 yılında başlatılan ve her yıl yılın belli dönemlerinde gerçekleştirilen deniz dibi temizlik etkinliği Küçükbük Mahallesinde devam etti. Etkinliğe Küçükbük Muhtarı Ali Akbulut da katılarak belediye personeline destek verdi.

Bodrum Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan personellerden oluşan gönüllü su altı dalış ekibinin yaklaşık bir saat süren deniz dibi temizliğinde; cam ve metal şişeler ile plastik, metal atıklar, balıkçı ağları ve araç lastiklerinden oluşan 76 kilograma yakın atık kıyıya çıkarıldı. Farkındalık yaratması için kıyıda bir süre sergilenen atık malzemeler, ekipler tarafından ayrıştırılarak Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne götürüldü.

“Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla sürdürülen etkinlik, 16 Ağustos Çarşamba günü Turgutreis Mahallesi’nde devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu