ÇevreGündemManşet

BODRUM’DA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ…

Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 (koronavirüs) salgın hastalığı nededeniyle Bodrum’da da bir dizi tedbirler alınmaya devam ediliyor.

SPOR AKTİVİTELERİ…

Bodrum’da bu haftasonu yapılması planlanan yelken yarışları ertelendi… BAYK Iş Trofesi 4. ayak ile Tırhandil Cup Kış trofesi 5. ayak yarışları ileri bir tarihlere atıldı. Konu hakkında yapılan açıklamda şu bilgiler eyer verildi:

“T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın talimatı ile Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programındaki tüm yarışları 13.03.2020 tarihinden geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar iptal etmiştir. Bu kapsamda 14-15 Mart tarihlerinde yapılacak olan ‘Tırhandil Cup, Kış Trofesi 5. Ayak’ yarışları ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

Gençlik ve Spor Bakanlığı gün içinde yaptığı açıklamada Hentbol müsabakalarının da seyircisiz oynanmasına karar verdi. 

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ

Bodrum Belediyesinin almış olduğu bir kararla 14 Mart 2020 Cumartesi günü Bodrum Herodot Kültür Merkezinde, Bodrum’da Avusturya Günleri kapsamında yapılacak olan SKETCHBOOK QUARTET CAZ KONSERİ iptal edildi.

AVM’LER İÇİN ÖNEMLİ KARAR…

Alışveriş Merkezi ve Yatırımcılar Derneği bugün gerçekleştirdiği toplantı sonunda yaptığı açıklamada,  10.00-22.00 saatleri arasında açık olan AVM’ler saat 12.00 – 20.00 arasında açık olacak. AVM’lerdeki çocuk oyun alanları kapatılacak ve dezenfekte edilecek.

Öte yandan, Bodrum belediyesi temizlik işleri ekipleri kamuya açık alanlarda ve Belediye Kafelerde dezenfektasyon çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu