GündemManşetSpor

SPORCULARIMIZ DÜNYA ŞAMPİYONASI YOLUNDA

Türkiye Karate Federasyonu işbirliğinde organize edilen Türkiye Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası 27-30 Haziran 2019 tarihleri arasında 54 şehirden bin 600 sporcu katılımı ile Gaziantep’de düzenlendi.

Şampiyonaya, Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulübü şampiyonaya iki sporcu ile katıldı , sporculardan  Kayra Sezgin 68 kg da Türkiye şampiyonu olurken ,Gaye Damla Dur ise 59 kg’da Türkiye üçüncüsü olarak ekim ayında Şili de yapılacak olan Dünya Karate Şampiyonasına gidecek olan ekibin belirleneceği milli takım seçmelerine girmeye hak kazandılar.

Daha önceki yıllarda Dünya Şampiyonluğunu kazanmış olan sporcumuz Kayra Sezgin bu yıl yapılacak olan dünya şampiyonasına giderek ikinci dünya şampiyonluğunu hem ülkemize hem de Bodrum’a kazandırmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Daha önceki yıllarda milli takımımız da yer alan Gaye Damla Dur ise ‘’ dünya şampiyonasına katılmak ve ülkemize madalya kazandırmak en büyük arzum, bunun için günde iki antrenman yaparak hazırlıklarımıza başladık‘’dedi.

Sporcuları yetiştiren Bodrum Gençlik ve Spor müdürü Fatih Uzunlulu ise ‘’ Bodrum olarak iki sporcumuzla ne kadar gurur duysak azdır çok büyük bütçeli Büyükşehir belediye takımları ve kulüpler arasından çıkarak Türkiye şampiyonluğu ve üçüncülüğü kazandılar . Dünya şampiyonası seçmeleri için çalışmalara başladık. Sporcularız dan Kayra ikinci kez dünya şampiyonu olmak istiyor, diğer milli sporcumuz Damla Gaye ise dünya şampiyonluğunu kazanmak için var gücü ile çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. İki sporcumuzun da ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine eminim’’ dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu