GündemManşetSağlık

DUALAR ERGÜN HOCA İÇİN…

Bodrum Devlet Hastanesi ve 75 Yıl Milas Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Ergün Saçar, ağır zatürre sebebiyle İzmir’de yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. 

Yakalandığı grip hastalığının ardından sağlık durumunun kötüye gitmesi sonucu, geçtiğimiz hafta perşembe günü Bodrum Devlet Hastanesi’ne acil servisten giriş yapan Milaslı Dr. Ergün Saçar’a, doktorlar tarafından zatürre tanısı konuldu. 

2003 yılından bu yana Bodrum Devlet Hastanesi Acil Ünitesinde pratisyen hekim olarak görev yapan ve bazı günlerde 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde de görevlendirilen Dr. Ergün Saçar, zatürre tanısının ardından yoğun bakım ihtiyacı sebebiyle aynı gün 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 

Burada solunum destek ünitesine bağlı bir şekilde tedavi gören Dr. Saçar, daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. 

Ağır zatürre tanısı konulan Dr. Saçar’ın, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 

1964 Milas doğumlu olan Dr. Ergün Saçar; Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1991 yılında, aynı Üniversitenin Hukuk Fakültesinden de 2001 yılından mezun oldu. Bir dönem Bodrum Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevi de yapan Dr. Ergün Saçar, görevlendirme gereği 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde de sık sık mesai yaptı. Dr. Saçar, 2 kız çocuğu babasıdır.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu