ManşetSpor

Bodrum FK Rakibini 4 Golle Geçti

Goller, Direklerden Dönen Toplar...

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 4’üncü haftasında kendi evinde Ümraniyespor’u konuk etti. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 4-0 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Oyuncularım çok iyi mücadele etti, hak ettikleri farklı bir galibiyet aldılar hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 4’üncü hafta mücadelesinde Bodrum FK evinde Ümraniyespor’ u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan yeşil- beyazlı Ali, Burak ve Gökdeniz’in attığı gollerle soyunma odasına 3-0 önde girdi. Mücadelenin ikinci yarısında Bodrum FK etkili oyununu sürdürdü. Maçın son dakikalarına doğru Bodrum FK Haqi Osman’ın golüyle skoru 4-0 yaptı. Maçın geri kalan dakikalarında her iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanamazken, maç Bodrum F.K.’nın 4-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu skorla birlikte yeşil- beyazlı ekip puanını 7’ye yükseltti. Rakibi Ümraniyespor ise 2 puanda kaldı.

KENDİ GERÇEK KİMLİĞİMİZ GİBİ OYNADILAR

Oynanan oyundan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Zaman itibariyle gerçekten önemli bir karşılaşmaydı. Geçen sene Süper Lig oynamış rakibimiz. Süper Lig’den 7-8 oyuncusu bulunuyordu. Bizde lige kötü başladık. 3 haftadır istediğimiz oyunu sergileyemedik. Mazeretlerimiz vardı ama çok fazla üstünde durmadan devam ettik. Yeni gelen arkadaşlarımızın yavaş yavaş uyum sorununu çözdük diyebilirim. Birazcık daha takıma adapte oldular. Bugün çok farklı oynadılar. Kendi gerçek kimliğimiz gibi oynadılar. Bu her zaman olur mu bilmiyorum ama en azından başlangıcı olabilir diyebilirim. Oyuncularım çok iyi mücadele etti, hak ettikleri farklı bir galibiyet aldılar hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er ise, “ Çok üzgünüz, bize yakışmayan bir oyun camiamızdan özür diliyoruz. Oyunu değerlendirecek çok fazla bir tarafı yok yani bu kadar basit hata benimde ilk defa başıma geliyor. 4 gol yedik ve 4’üde bireysel hata, ayağımızdaki topları rakibe verdik. Bu anlamda bir değerlendirme yapmak lazım. İlk yarı 3 gol yedik geri dönmeye çalışıyorsunuz ama yetmiyor. Söylenecek pek bir şey yok bize yakışmayacak bir oyun ve yakışmayacak bir skor ortaya çıktı” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu