GündemKültür SanatManşet

KALEDE MÜZİK AKŞAMLARI

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde, Nikos Haliassas şefliğindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ve keman virtüözü Alexander Markov sahne aldı.

Bodrum’da, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce ‘Bodrum Müzik Akşamları’ etkinlikleri kapsamında dün akşam gerçekleşen konserde, Çaykovski’nin keman konçertosu ve 5’inci senfoni seslendirildi. Konseri Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Murat Salim Tokaç, Türkiye’nin ilk kadın çalışma bakanı İmren Aykut, dünyaca ünlü piyano virtüözü ve Devlet Sanatçısı Gülsin Onay ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen’inde aralarında yer aldığı çok sayıda sanatsever ilgiyle izledi.

Bodrum Müzik Akşamları’nda, 15 Haziran Cumartesi Bodrum Oda Orkestrası ve Çağ Erçağ ,19 Haziran Çarşamba günü İnce Saz, 26 Haziran Çarşamba Rubato ve 28 Haziran Cuma günü ise Arp Anatolia sahneye çıkacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu