GündemManşetTurizm

KAZAK TURİSTLER BODRUM’DA…

Kazakistan’ın Almatı şehrinden Bodrum’a turist getiren yolcu uçağı için su takı töreni düzenlendi. Almatı şehrinden ilk defa turist kafilesi taşıyan yolcu uçağı, Milas-Bodrum Havalimanı pistinde itfaiye araçları tarafından yapılan “su takı” töreniyle karşılandı.

Havalimanı protokolü, uçaktan inen 189 yolcuyu karanfillerle karşıladı. İlk defa Muğla’ya gelen pilot ve mürettebat için ise pasta kesildi.
Milas-Bodrum Havalimanı TAV İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu, Air Astana’nın Almatı ve Muğla arasındaki karşılıklı seferlerin cumartesi ile Çarşamba günleri olacağını söyledi.

Kayaoğlu, bu yıl geçtiğimiz yıla oranla yüzde 40 artış yaşadıklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda olumsuz faktörler nedeniyle turizmin negatif yöndeki gidişatına artık bir son verildi. Son iki yıldır, ciddi bir ivmeyle bilhassa yurtdışı uçuşlarda olumlu sonuçlar elde etmeye başladık. Geçtiğimiz yıla oranla uçuşlarımızda bu yıl yüzde 40 artış bekliyoruz. İlk defa Milas-Bodrum Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren Air Astana isimli havayolu da bugünkü uçuşlarıyla bizleri mutlu ettiler. Turistlerimizi karanfillerle karşılayarak ülkemizin sıcak yüzünü, misafirperverliğini gösterdik.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu