GündemManşetTurizm

ASLAN:” KENDİ ARAÇLARINIZLA GELMEYİN…”

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte ilçe girişinde ve ana arterlerde trafik yoğunluğu hat safhaya çıktı.

1 MİLYONUN ÜZERİNDE TURİST BEKLENİYOR

Erken açıklanan bayram tatili ile birlikte rezervasyonlarını zamanında yaptıran tatilciler akın akın Bodrum’a geliyor.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan TÜRSAB Bodrum BTK Başkanı Yüksel Aslan şunları söyledi:” Yoğun bir talep vardı zaten bayram öncesi 9 günlük tatilin erken ilan edilmesinden sonra. Şuanda dün ve bugün başlayan yoğun trafik kesintisiz devam ediyor. Yarımada geneline 1 milyonun üzerinde bir ziyaretçi akını bekleniyor. Bugünde zaten trafikten anlayacağımız üzere yoğun bir talep var. Oteller yüzde 100 dolu. Bütün bayram boyunca doluluk devam edecek, trafikte yoğun. “

KENDİ ARAÇLARINI İLE GELMEYİN…

Aslan açıklamasının devamında şu önemli uyarıda bulundu: ” Bundan sonra geleceklere tavsiyemiz, uçak veya otobüsle gelmeleri, kendi araçları ile gelmemeleri. Çünkü her kendi aracı ile gelen trafiği biraz daha yoğunlaştırıyor. Onun dışında herkes, Bodrum Yarımadası bayrama hazır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu