AsayişGündemManşet

BİR ANLIK ÖFKE BAŞINA İŞ AÇTI

BODRUM İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜBodrum ilçe merkezinde bir iş yerinin kurşunlanması olayı ile ilgili yakalanan kişi, çıkarıldığı mahkeme sonunda adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Neyzen Tevfik Caddesi’nde iki kişi arasında bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerinde, taraflardan biri kaçarken diğer F.T. isimli kişi de üzerinde bulundurduğu ruhsatsız tabancayla tartıştığı kişinin arkasından ateş açarak bölgeden uzaklaştı.

Tabancadan çıkan kurşunun çevredeki bir iş yerine isabet etmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelerek çevrede inceleme yapan Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, şüpheliyi yaklaşık 50 güvenlik kamerasını izleyerek tespit etti. Turgutreis Mahallesi’nde polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalanan F.T. gözaltına alındı.

Olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte yakalanan şüpheli, “Kasten yaralamaya teşebbüs”, “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” ve “mala zarar verme” suçlarından sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı.

Öte yandan şüphelinin olayın ardından bölgeden uzaklaştığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca da görüntülendi. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu