AsayişGündemManşet

2 AYRI OLAYDA 36 KAÇAK YAKALANDI

Bodrum gece saatlerinde iki farklı operasyonda, Kos Adasına geçmeye çalışan toplam 36 kaçak göçmen ile Filistin uyruklu 1 organizatör yakalandı.

BATIYORLARDI…

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, ilk olarak Yalıçiftlik Mahallesi açıklarında yaklaşık 6 metrelik bir fiber teknesinin su alarak yarıya kadar battığı ihbarını almasıyla harekete geçti. Olay yerine ulaşan ekipler, yasa dışı yollardan yurt dışına geçmeye çalışan ve tekneleri yarıya kadar suya batan yabancı uyruklu 16 düzensiz göçmeni kurtardı.

BİRDE ORGANİZATÖR ELE GEÇİRİLDİ…

Gecenin diğer operasyonunda ise yine Yalıçiftlik açıklarında sürat teknesinde, yasa dışı yollardan yurt dışına geçmeye çalışan aralarında Suriye Irak ve Filistin uyruklu 20 kaçak göçmen ile bir göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen Filistin uyruklu 1 kişi yakalandı.

Sahil güvenlik botuyla Turgutreis Karakol Komutanlığına götürülen kaçak göçmenlerin, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edileceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu