AsayişGündemManşet

OKUL SERVİSLERİ DENETLENDİ

IMG_9151Bodrum’da polis ekipleri okul servisleri üzerinde denetimleri sürdürüyor. Ekipler, bugün Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu’nda servisler üzerinde denetim yaptı.

Bodrum Yarımadası genelindeki okulların çevresinde güvenlik önlemleri arttırılırken, okul servisleri de ekiplerce detaylı olarak kontrol ediliyor. O kontrollerde biri de Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu’nda önünde yapıldı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri okul servisleri üzerinde denetlemeler yaptı. Servislerde yangın tüpü, dur levhası, gibi araç gereçleri kontrol eden polis ekipleri, emniyet kemerleri ve servis şoförlerinin de yeterlilik belgeleri olup olmadığını da denetledi. Ekipler ayrıca araçlardaki cam filmleriyle ilgili de kontroller gerçekleştirdi.

Uygulamayı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Fevzi Söztutar da yakından takip etti. Denetimlerin artırılarak devam edeceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu