GündemManşet

ANLAMLI PROJE TÖRENLE TANITILDI

Bayrağımın Altında Ne VarVali Civelek, “Bayrağımın Altında Ne Var?” Projesinin Tanıtım Törenine Katıldı. 

Muğla Valisi Esengül Civelek, Menteşe Kaymakamlığı, Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Menteşe Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası paydaşlığında yürütülen “Bayrağımın Altında Ne Var?” Projesinin tanıtım törenine katıldı.

Törende, Vali Civelek’in yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban,  Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Filiz Karacaağaç, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Proje hakkında katılımcılara bilgi veren Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen, projenin amacının öğrencilerin ülkesini her anlamda tanıması, toplum olma bilinciyle milli ve manevi değerlerin gelecek nesillere aktarılması olduğunu belirtti.

Projenin önemini vurgulayan Vali Civelek projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Günün anısına toplu fotoğraf çekilmesi ile tören sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu