GündemManşetSpor

YARIMADADAKİ SPOR TESİSLERİNE SIKI DENETİM

Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih UzunluluBodrum genelinde faaliyet gösteren yada açılmak için hazırlıklarda bulunan spor tesisleri denetleniyor.

Muğla İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürülüğü yetkililerince Bodrum genelinde yapılan denetimler kapsamında, tenis kortları, dans kulüpleri, fitness ve yoga salonları ile diğer spor salonları inceleniyor.

Gün içinde yapılan denetimler kapsamında Kızılağaç Mevkiinde yeni yapılan bir tenis kortu tesisini inceleyen ekipler açılış hazırlıkları yapan tesis sahibine yapması gereken resmi işlemler hakkında uyarılarda bulundular.

Denetim sonrası açıklamada bulunan Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu yaklaşık 2 aydır denetimlerin sürdüğünü belirterek şunları söyledi:
“Denetimlerimiz, fitness salonları, plates, yoga salonları, tenis kortları, dans salonları yani içinde spor yapılan tüm tesisleri içeriyor. Yaptığımız denetimlerde tesislerden yeterlilik istiyoruz. Antrenör belgelerinin tam olamsını istiyoruz. İtfaiye ve sağlık raporlarını istiyoruz. Bodrum Yarımadasındaki bütün spor tesislerine  bir düzen getirmek istiyoruz. İnşallah çalışmalarımızın sonucunda bunu başaracağız” dedi.

Denetimler sırasında bazı sıkıntılı spor salonları ile karşılaştıklarını ifade eden Uzunlulu, Yalıkavak Mahallesindeki bir spor salonunu mühürlediklerini belirterek Bodrum’da bütün tesislerin denetimlerinin süreceğini söyledi.

Tesisi denetlenen Adnan Özbeker, denetimlerin yerinde olduğunu ve çok yararlı olduğunu söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu