GündemManşet

KAYMAKAMA VEDA GECESİ

Bodrum kaymakamı mehmet gödekmerdan2011 yılından bu yana Bodrum Kaymakamlığı görevini yürüten ve Tokat Vali Yardımcılığı atanan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan için bir veda gecesi düzenlendi.

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen veda gecesine katılım oldukça yoğun oldu.

Bardakçı Koyundaki bir otelde düzenlenen geceye Kaymakam Gödekmerdan ve ailesi başta olmak üzere, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, daire amirleri, oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kaymakam Gödekmerda ile birlikte Bodrum’u yeniden yarattıklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Kendisiyle çok güzel projelerin altına imza attık, çok güzel açılışlara katıldık. Bodrum’u sanki yeniden yaratmıştık sayın kaymakamımla. Çünkü ikimizde birbirimize inandık, güvendik. Kendi takdir haklarını hep bizden yana kullandılar. Tabi bu güzel günleri yaşarken sıkıntılı günlerimiz de oldu. İşte o zaman gönül insanlığının, vefanın ne demek olduğunu kaymakamım bana bir defa daha göstermişti. Bana herkesin selam vermeye korktuğu bir dönemde, hapishanede ilk ziyaretime gelen kaymakamım olmuştu. Onun için burada bir defa daha kendisine teşekkür ediyorum. Sayın kaymakamımızın önderliğinde başarılardan başarılara imza attık, hem de bunun güzel meyvelerini hep beraber topladık. ” dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ise geceye katılan herkese teşekkür ederek şunları dile getirdi:

” Eylül 2011 tarihinden beri yürütmüş olduğum Bodrum Kaymakamlığı görevinden Tokat Vali yardımcılığına atanmam sebebiyle ayrılmış bulunuyorum. Ben öncelikle böyle Dünya çapında meşhur, doğal güzellikleriyle, insanıyla, tabiatıyla, havasıyla güzel bir kent olan Bodrum’da kaymakamlık görevini yapmış olmaktan dolayı büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Biz bu klasik anlayışın dışına çıkarak köylerimizin altyapısından tutun ilçemize ihtiyacı olan hizmetleri elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık. Bundan dolayı gerçekten büyük bir mutluluk duyuyorum.

 

Başta belediye başkanlığımız olmak üzere kapanan belediye başkanlıklarımız, adli ve askeri kuruluşlarımız, oda başkanlıklarımız, muhtarlıklarımız, daire müdürlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, insanlarımız çok büyük ölçüde destek verdiler, yardımlaştılar, bana güven aşıladılar. Ben bu desteklerinden dolayı saydığımız bütün kurumların başındaki insanlarla beraber personeline de huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Konuşmasının sonunda herkesten helallik isteyen Kaymakam Gödekmerdan’a Başkan Mehemt Kocadon tarafından kilim hediye edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu