GündemKültür SanatManşet

İSKELE MEYDANINDA DANSA DOYDULAR…

Bodrum Dans Kulübü tarafından “29 Nisan Dünya Dans Günü Kutlama Şenlikleri” organizasyonu gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz akşam İskele Meydanında kurulacak dev sahnede gerçekleşen şenlikte 31 dans gösterisi sunuldu.

Bodrum’da faaliyet gösteren dans kulüpleri, dernekler, bale okulları ve MEB okullarındaki dans gruplarının katılımı ile gerçekleşen şenlikte 5 yaştan itibaren tüm yaş gruplarının birbirinden güzel dans gösterileri sergiledi.

Baleden halk oyunlarına, Hip Hop tan Modern Dansa kadar birçok dans türünün sergileneceği şenlik 22.00 ye kadar sürdü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Türkiye Dans Sporları Federasyonu, Muğla Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile gerçekleşen şenlikte ayrıca 10 ülkeden gelen 17 gönüllü genç, açılış dansı ile şenliğe renk kattı.

Dünya Dans Günü Kutlamaları her yıl olduğu gibi bu yıl da halka açık ve ücretsiz gerçekleştirildi. Şenliğe katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bodrum’da görülmesi gereken tablo bu. Rengarenk cıvıl cıvıl çcocuklarımız danslarını sunuyorlar. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumanın en güzel yoludur dans. Bu çocuklarımızı destekleyen ailelere, öğretmenlere ve dans kulüplerimize sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu