AsayişGündemManşetSağlık

KAPATMA CEZALARI UYGULANMAYA DEVAM EDİYOR

Bodrum’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymadığı tespit edilen 9 işletmenin daha faaliyeti durduruldu. Böylece ilçede kapanan işletme sayısı 30’a çıkarken kesilen para cezanın ise 1 milyon TL. olduğu öğrenildi.

Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ekipleri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ilçede denetimlerine devam ediyor. Tedbirlere uymayan mekanlar ilk etapta 4 günlüğüne kapatılıyor. İşletmeler verilen bu cezayı tamamlayıp açıldıktan sonra tedbirlere yine uymazlarsa bu kez 15 gün süreyle faaliyeti durduruluyor. Kafe ruhsatı alıp da bar-disko gibi çalışan işletmeler ise süresiz kapanıyor.

Bu kapsamda Bodrum’da aralarında ünlü mekanların da olduğu 9 işletme daha bugün kapatıldı. Zabıta ekiplerince sabah saatlerinde başlayan mühürleme işlemleri, akşama kadar sürdü. Kapanan yerler arasında Bodrum eğlence hayatının ünlü mekanları da var.

Mekanlar zabıta ekiplerince mühürlenirken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Dünyanın ilk yüzer diskosu Catamaran mühürlenirken Sahil Güvenlik ekipleri de hazır bulundu. Bazı işletmeciler kesilen cezalara alkışla tepki gösterdi.

Öte yandan İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca tedbirleri ihlal eden işletmelere bugüne kadar yaklaşık bir milyon TL de para cezası kesildiği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu