GündemManşetSiyaset

DR. HIDIR İKİNCİ LANSMANINI YAPTI…

Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı  Dr.Mehmet Nil Hıdır Marmaris Turban Otel ‘de geçtiğimiz hafta ilkini düzenlediği  proje lansman toplantısının ikincisini düzenledi.

Marmaris’te salonu dolduran iki bin kişiye hitap eden Dr.Mehmet Nil Hıdır burada yaptığı konuşmada mevcut başkan Osman Gürün ‘e yüklendi.

Hangi mahalleye gitsek buraya Büyükşehir Belediye Başkanı gelir miydi? deyip halk haklı olarak sitem ediyor. Bu yola çıktığımızda ilk   olarak Osman Abi’ye gittik.:”Neden aday oldun bu dönem ?” diye sorduk.”Bizim arkadaşlarımız öyle istedi” diyor.Yani alt yazıda diyor ki Osman Abi, şoförlere yaptığım zulüm unutulur. 13 ilçede ulaşamadığım yatırım götüremediğim insanlar yapmadıklarımı unutur,yeniden oy verirler diye düşünüyor.20 km sırtında pazarda satacaklarını taşıyan teyzem yürüdüğü yolu unutur sanıyor, denizimize dökülen kanalizasyon unutulur sanıyorlar. “Ankara’dan yardım gelmedi.Ankara parti ayrımı güdüyor” diyorlar 80 milyar lira  para gelmiş Muğla’ya.20 milyar  lirasını yatırım olarak göndermiş Ankara.Bu yatırım bütçesi ile köy TOKİleri,  yollar, barajlar,göletler yapılmış.Su sorununu çözen Sandras projesi de var. Bir günde 3 bakan ağırlıyor Muğla.Cumhurbaskanımız geldiğinde Menteşe, Fethiye ,Bodrum olmak üzere üç farklı noktadan Muğla’ya seslendi. Örneği başka bir ilde yok. Dolayısıyla hükümet Muğla ‘ya sahip çıkıyor.

Dr.Hıdır sorunların ilçe,büyükşehir ve hükümet desteği ile çözelemeyecek bir durumu yok.Ama üçlü olacağız güçlü olacağız diyerek üretimin sağlıklı hale gelmesi ile çiftçinin refah içinde yaşayacağını belirtti.Dr.Hıdır “Her  ilin bir  markası var ama Muğla’nın yok. Oysa bal bizim,zeytin bizim, 323 çeşit orman ürünü bizim.Ama işleyip markalaştırmadıkça, dünyaya ihracatını yaymadıkça bizim olduğunu kim biliyor.İşte tarımda marka şehir olmak bundan önemli.Turizmde marka olmak bu yüzden önemli.”dedi.

Mevcut belediye çalısanlarının işten kovulacağına yönelik söylentiler ilişkin konuşan Dr.Hıdır: “Sosyal güvenlik yasasını  gözden geçirin, sendikalarınızla görüşün, haksız yere işten çıkantanların mahkeme koridorlarında nasıl rezil olduğunu görmek için mahkeme koridorlarına bakın.” diyerek belediye çalışanlarına seslendi. “Kimsenin ekmegi ile oynamayız Hak katına kul hakkı ile çıkmaktan da korkarız” diyen Dr.Hıdır “köyleri geziyorum tek tek AK Partili köyleri de gördüm  CHP’li ilçeleri köyleri de..Biz sizin gibi ayrımcı,ayrıştırıcı politika gütmüyoruz.”dedi.

Dr.Hıdır “Bugün Büyükşehirde yapmak istediklerimizi doldurduğumuz ajandalardan çıkardık halka sorduk “ne istiyor?”diye onlar söyledi biz yazdık.Projelerin doğum yeri Muğla, 3 ayda ulaştığımız, Muğla’nın %40 nüfusunun notlarıdır”dedi.Yayınladıkları mektupların da köylünün, çiftçinin, şoförün, turizmcinin şikayetlerinden ortaya çıktığını belirten Dr.Hıdır “belediyenin asli vazifeleri yerine getirilmemiş bu hizmetsizlik de halka zulüm olmuş bunu ancak AK Parti gönül belediyeciliği çözüme kavuşturur.”diye konuştu.

Dr.Hıdır”1 Nisan’ da yorgunluğumuzu unutup borç içindeki belediyeleri, akmayan ama zamlı olan suları ,taşan foseptikler olacak  bize kalan CHP ‘den.İşte biz hizmet aşkıyla böyle bir miras alıyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu