GündemKültür SanatManşet

MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN 91. KONSER

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla, Milas Türk Musikisi Derneği’nin 91.’sini düzenlediği Türk Sanat Müziği konseri, Milas’lı sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonundaki konsere Milaslı sanat severlerin ilgisi büyüktü. Şef Ercan Karadamlı yönetimindeki iki bölümlük konserde Türk Sanat Müziği’nin unutulmayan eserleri icra edildi. Konsere Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Belediye Meclis Üyeleri de  katıldı.

Unutulmaz eserler seslendirildi

Türk Sanat Müziği’nin gönüllerde yer eden şarkılarının seslendirildiği konsere TRT Klarnet sanatçısı Durmuş Kısaoğlu damga vurdu.Kısaoğlu klarnet ile sergilediği performans ile seyircilerden bol bol alkış aldı. Konser  sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı Muhammet Tokat Gerçekten müthiş bir program hazırlanmış ve son derece güzel icra edildi.Bu yorgunluk ve koşturmaca arasında bize de iyi geldi.Ben değerli saz üstatları ve sanatçılarımıza kültür hayatımızı renklendirdikleri için yürekten teşekkür ediyorum diyerek  Milas Türk Musikisi Derneği Başkanı Zafer Pınarlık ve Şef Ercan Karadamlı’ya gecenin anısına plaket ve çiçek takdim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu