GündemHayatManşet

7,7’lik Deprem Bodrum’u da Yaktı

İYİ Parti İlçe Başkanı Yakınlarını Kaybetti

 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber’in kuzeni Şen Bican ile eşinin yaşamını yitirdiği öğrenildi. Çiftin çocuklarından biri göçük altından kurtarılırken bir diğerinin ise halen enkaz altında olduğu belirtildi.

Sabaha karşı meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli deprem büyük yıkıma yol açtı. Pek çok şehirden hasar ve can kaybı haberleri geliyor.

Depremde Bodrumlu Şen Bican ile Kamhrammaraşlı öğretmen eşi Metin Bican yaşamını yitirdiği öğrenildi. Bican çiftinin diğer çocuklarının ise halen enkaz altında olduğu bildirildi.

Şen Bican’ın kuzeni İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirerek “Halamın kızı Şen, eşi Metin ve bir çocuğunun hayatını kaybettiğini öğrendik. Emir ve Efe isminde 2 çocukları vardı. Çocuklardan Efe enkaz altından kurtarıldı. Diğeri enkaz altındaymış. Onun sağ çıkarılabilmesi için dua ediyoruz. Bölgede telefon hatlarında sorun var, sağlıklı bilgi alamıyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu