GündemManşetSiyaset

KAYNAR:”HER MAHALLEDE KADIN TEMSİLCİSİ OLACAK…”

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bodrumlu kadınlarla yemekli eğlencede buluştu. Coşku dolu geçen gecede Kaynar, kadınlar için gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar Delfi Arena’da düzenlediği gecede Bodrumlu kadınlarla buluştu. 400 kadının katıldığı gecede Kaynar kadınlara çiçek hediye etti. Konuklarla tek tek ilgilenen Halil İbrahim Kaynar ve belediye meclis üyesi adayları, kadınlarla bol bol sohbet etti, yöresel oyun oynadı.

KADINLARA YÖNELİK ÖNEMLİ PROJELER

Kadınların Bodrum yönetiminde söz sahibi olacağını belirten Halil İbrahim Kaynar; “Kadınların ne kadar önemli olduğunu sizlere sadece 8 Mart’ta söylemeyeceğim. Sizler Bodrum yönetiminde bizlerin en büyük destekçisi olacaksınız. Her mahallede mutlaka bir kadın temsilcisi olacak. Bu temsilciler bizlerin eli ayağı beyni olacak. Kadın istihdamına yönelik çalışmalarımızı tamamladık. Ev kadınlarının sorunlarını çok iyi biliyoruz. Özellikle kadınlara yönelik yaşam alanları, çocuklar için spor alanları ve yeni parkları Bodrum’a kazandıracağız. Mevcut parkları ise yenileyeceğiz. Okul servis ücretlerine destek olacağız ve okullarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bodrum bir huzur kenti olacak. Sizlerin mutlu olması bizim en büyük ödülümüz” dedi.

Seçimlerdeki iddiasını yenileyen DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar; “Bodrum’a tarih yazmaya geliyoruz. Bizim belediye yönetimimizde Bodrum kazanacak” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlencede Halil İbrahim Kaynar eşi ve belediye meclis üyeleriyle bol bol dans etti, yüzlerce Bodrumlu kadın unutulmaz bir gece yaşadı. Bodrumlu kadınlar böyle eğlenceli bir organizasyon düzenleyen Halil İbrahim Kaynar’a teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu