GündemManşetSiyaset

BODRUMSPOR MAÇINDA ‘EN BÜYÜK BAŞKAN’ SESLERİ

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, bugün oynanan Bodrumspor – Bayrampaşa karşılaşmasını taraftarlarla birlikte tribünden izledi. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un galibiyetiyle sonlanan karşılaşmayı büyük bir heyecanla takip eden Aras, tezahüratlara da eşlik etti.

Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’ın yanı sıra CHP’nin Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı ile birlikte Bodrum Şehir Stadyumu’na gelen Ahmet Aras, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya tarafından stadyum girişinde karşılandı. Daha sonra karşılamayı izlemek üzere tribüne geçen Aras’a, Asi Tayfa ve Bodrumspor taraftarları tarafından “En büyük başkan bizim başkan”, “Başkanım Hoş geldin” tezahüratları yapıldı. 

Maçı taraftarlarla birlikte izleyen CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, yeşil beyazlıların attığı 4 golde büyük sevinç yaşadı.

Karşılaşma sonrasında Bodrumsporluların galibiyet sevincini paylaşan Aras, Kulüp Başkanı Rıza Karakaya başta olmak üzere tüm Bodrumspor yöneticilerini ve taraftar grubu Asi Tayfa’yı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu