GündemManşet

SAYISAL TALİHLİSİ MERAK KONUSU OLDU…

1 haftadır devreden Süper Loto’nun bugünkü çekilişinde 6 bilen bir kişi Bodrum’dan çıkmasıyla talihli merak konusu oldu.

26.181.291,75 TL kazanan talihlinin kuponunu Çarşı Mahallesindeki Pina Marketten yatırdığı öğrenildi. Büyük ikramiyenin Bodrum’a çıkması ilçede büyük heyecan yaratırken, talihlinin kim olduğu merak konusu oldu.

İşte öakinenin oynadığı şanslı numara 10 11 22 24 42 43

Bileti satan işyeri çalışanı  Mustafa Göymen “kimin aldığını bilmiyoruz. Çok müşterimiz var, ayrıca gelen geçen de çok bakalım kime çıktığı ortaya çıkacakmı” dedi

Pina market adlı işyeri Mehmet  Kantürk, Emrah Erbektaş ve Özgür Erbektaş adlı üç ortağa ait. Üç ortak süper lotonun müşteri tarafından oynatılmadığını, makine tarafından oynandığındı belirterek saat kaçta oynandığı müşteri güvenliği nedeniyle Milli Piyango İdaresi tarafından gizli tutulduğu için bilemediklerini söylediler.

Bodrum özellikle yaz aylarında iğne atsan yere düşmeyecek kadar insan kalabalığı olan en işlek olan Cumhuriyet caddesinde bulunan Süper Loto bayii önünde meraklı insanlar gelerek gelen geçeni izliyorlar. Bodrum sokaklarında işyerleri önünde toplanan  insanlar ah keşke oynasaydım, benim çok ihtiyacım vardı gibi sohbetler yaşanıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu