AsayişGündemHayatManşet

ENGELLİ DOSTU POLİSLER

Özel eğitim görmekte olan Kağan Sabahattin Matur isimli genci büyük bir sevgi ile misafir eden Muğla Polisi engelli vatandaşların her daim yanlarında olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Sosyal sorumluluk projelerine desteklerinin yanında, söz konusu projelerde üstlendikleri görevler ile sık sık yürütücüleri arasına da giren Muğla Polisi vatandaşların haklı takdirlerini kazanmaya devam ediyorlar. Vatandaşların huzur ve güveninin en üst seviyelerde sağlanması, dolayısıyla da Muğla İlinin ülkemizin en güvenli ve huzurlu kentleri arasında ilk sıralarda yer alması amacıyla Muğla Polisi gecesini gündüzüne katarak suç ve suçlulara karşı olan mücadelesini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Kutsal görevlerini layıkıyla yerine getirmenin yanısıra sosyal sorumluluk projelerine desteklerini sürdüren Muğla Polisi söz konusu projelerde görevler üstleniyorlar. Hatta bu projelerin çoğunun da yürütücüleri arasına giriyor.

Bu bağlam da son olarak özel eğitim görmekte olan Kağan Sabahattin Matur isimli genci büyük bir sevgi ile  misafir ettiler. Kendisi için Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından temin edilen Emniyet Müdürü Üniformasını giyen yüreği büyük genci Muğla İl Emniyet Müdürlüğü protokol giriş kapısında polis amca ve ablaları karşıladılar. Burada polis abi ve ablaları ile kısa sohbet eden Matur, ardından Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘yı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Çetinkaya ‘ya güllerden oluşan demeti  Emniyet Müdürü  Çetinkaya ‘ya takdim eden Matur kendisi ile sohbet etti. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü aynı zamanda da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelinin de eşlik ettikleri ziyaretten son derece mutluluk duyduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Çetinkaya özel olarak haırlanan ve  üzerinde polis logosunun bulunduğu  şapka ile tişörtü hediye etti.

Muğla İl Emniyet Müdürü Çetinkaya ile hatıra fotoğrafları da çektiren Matur daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında görev yapmakta olan polis amca ve ablalarını da ziyaret ederek kendilerine güller takdim etti.

Özel eğitim görmekte olan Kağan Sabahattin Matur isimli yüreği büyük gencin ziyaretinin Muğla Polisine büyük bir moral ve mutluluk verdiği gözlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu