GündemManşet

UZMANINDAN ÖNEMLİ UYARI!!!

Türkiye’de bir ilk olarak Bodrum’da kurulan Site Yöneticileri Derneği’nin Başkanı Zerrin Dinçer Erdoğdu, bir meslek kolu olan site yönetimi işi konusunda önemli uyarıda bulundu.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığından emekli olan, uzun yıllardır site yöneticiliği yapan, İstanbul Üniversitesinde eğitmen olarak görev yapan şuanda da Rota Eğitim Merkezinde site yönetimi sertifika programında eğit veren Zerrin Dinçer Erdoğdu halen Turgutreis Mahallesinde bulunan Ada Manzara Sitesinin de müdürlüğünü yapıyor.

Site yönetiminin Türkiye’deki en önemli mesleklerden biri olduğunu ifade eden Erdoğdu gerekçesini şu sözlerle ifade etti:

“Evinizi, ailenizi, çocuğunuzu, malınızı her şeyinizi emanet ettiğiniz, hayatınızın büyük bir bölümünü sürdürdüğünüz yuvanızda sağlıklı, güzel bir yaşam sürmek için ve buradaki yaşam kalitenizi en üst düzeye çıkaracak hizmetleri alabilmeniz için kurulan bir meslek dalı.”   

Böyle bir iş kolunun derneğinin kurulmasını sağlayan ve başkanlığını yürüten Erdoğdu, site yönetiminde bulunanlara yada bulunma hazırlığında olanlara şöyle bir uyarıda bulundu;

“Genel kurul ile yönetime seçilen, yönetim kurulu üyeleri ve site müdürü de dahil Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika almanız gerekiyor. Bu önemli bir konu çünkü çok kısa bir süre sonra artık Türkiye’de, genel kurulda seçilen üyelerde ve site müdüründen bu sertifika istenecek. İstanbul’da ve bazı büyük şehirlerde bu sertifikaları isteyen belediyeler var. Yani kısa süre sonra belgesi olmayan site yönetiminde görev alamayacak. Şayet sertifikasız kişilerin site yönetiminde görevlendirildiği tespit edilirse cezai yaptırıma maruz kalacak.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu