GündemManşetSiyaset

YÖRÜK KADINLARI SARUHAN’I ÇİÇEKLERLE KARŞILADI…

Bodrum CHP Belediye Başkan adayı ve meclis üyesi Mustafa Saruhan seçim çalışmalarını bugün Yalıkavak mahallesinde sürdürdü. Eşi Hülya Saruhan ile birlikte Yalıkavak pazarında esnafla buluşan sorunlarını dinleyen Saruhan ve eşini Ekiztaş köyünün yörük kadınları kır çiçekleri ile karşıladı.

KIR ÇİÇEKLERİNİ VERDİLER KAPALI MODERN PAZAR YERİ SÖZÜ ALDILAR.

CHP’li Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan bugün meclis üyesi adayları, Yalıkavak ve Bodrum ilçe örgütü üyeleri ve eşi Hülya Saruhan ile birlikte Yalıkavak mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Yalıkavak Pazar yerini gezen Saruhan ve eşini Ekiztaş köyünün pazarcı yörük kadınları ellerinde nergis, sümbül ve lalelerin bulunduğu kır çiçekleri demetleri ile karşıladı. Yaklaşık 2 dönüm arazi üzerinde kurulan ve 300 esnafın bulunduğu Pazar yerinde Saruhan’a kır çiçekleri veren yörük kadınları ve esnaf, Pazar yerinin açık olması nedeniyle özellikle kış aylarında mağdur olduklarını belirtti.

BÜYÜKLER PAZARA KÜÇÜKLER PARKA 

Saruhan “ “Büyükler Pazara Küçükler Parka” sloganı ile gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında buradaki pazar yerini sosyal donatı alanları, oto parkı, oyun bahçeleri, kafeteryası olan modern ve kapalı hale getireceğiz, bu seçim projelerimiz içerisinde de yer alıyor. Hem esnafımız hem de vatandaşımızı yaz kış en iyi şartlarda alış veriş yapabilecek bir ortama kavuşturacağız” dedi. Esnafın sorunlarını dinledi. Saruhan ve eşi gözlemeci kadınlarla birlikte sacda gözleme yaptı vatandaşlara ikram etti. Yalıkavak’ta yaşayan Alman ve İngiliz vatandaşları ile sohbet etti.

SANATÇILARDAN SARUHAN’A DESTEK

Pazar yerinde müzik dünyasının unutulmaz isimlerinden Seçil Heper ve sanatçı arkadaşları ile sohbet eden Saruhan ve eşi Hülya Saruhan’a destek geldi. Seçil Heper ve sanatçı arkadaşları Saruhan’a destekleyeceklerini söyledi. Saruhan “Bodrum’ un dünyaya tanıtılmasında sanatçı dostlarımızın gerçekten çok önemi ve ayrı bir yeri var. Bodrum’da kültür ve sanat adına uluslararası etkinlikler ve merkezleri projelerimiz arasına dahil ettik, önümüzdeki süreçte bunları detaylı bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağız. Bizde her zaman Bodrum’u yaşamak için tercih eden tüm sanatçılarımıza sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Yalıkavak mahallesinde doğa güzellikleri,  binlerce yıllık kaya mezarları ve Akdeniz fokları ile ünlü Küdür Yarımadası koylarında denizden ve karadan incelemelerde bulundu. Saruhan “Küdür yarımadası koylarındaki onlarca mağara, nesli koruma altına alınan ve sayıları çok azalan Akdeniz foklarının barınma ve üreme yeridir. Çocukluğumuzdan beri Akdeniz fokları ile aynı yerlerde yüzeriz, şu anda bölgede 15 ’e yakın Akdeniz foku var,  birini de geçtiğimiz haftalarda tesadüfen tespit ettik, oldukça yaşlı bir Akdeniz fokuydu. Bu nedenle fokların yaşam alanlarına müdahale edilmeden yaşamlarını sürdürebilmeleri ve korunmaları için projelerimizi hazırlıyoruz” dedi.

Saruhan eşi ve meclis üyesi adaylar ile birlikte daha önce 2 dönem belediye başkanlığı yaptığı Yalıkavak Belediyesi binası çalışanlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu