GündemMagazinManşet

PROFESYONELLİĞE İLK ADIM…

Bodrumlu 21 yaşındaki Ceren Çağlar ilk şarkısı “Allah’ın Cezası” ile müzik dünyasına girmeye hazırlanıyor.

Küçük yaşlardan beri piyano çalan ve bale yapan Bodrumlu yetenekli genç, profesyonel müzik dünyasına adım atıyor. Cape Town Üniversitesi’nde Okyanus Bilimi Bölümünde eğitim gören fakat müzik çalışmaları için eğitimine ara veren Çağlar, ilk şarkısı “Allah’ın Cezası”na İstanbul’da klip de çekti. Klip 20 gün içerisinde dijital platformlarda olacak. Bodrumlu genç, sözleri ve bestesi Gökhan Akar’a ait şarkıyla oldukça iddialı.

Ceren Çağlar’ın ikinci şarkısı için de çalışmalarını sürdürüyor. Müzik yaşantısında büyük hedefleri olduğunu söyleyen genç şarkıcı, Türk pop müziğine alışılmışın dışında bir tarz getirmek istediğini söylüyor.

Güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken Ceren Çağlar, Kent Haber’e açıklamalarda bulundu. Bodrum’da doğup büyüdüğünü ifade eden Ceren, müziğe nasıl başladığından da bahsederek “Müzik hayatımın her alanında vardı. Müzik tutkumu neden işe çevirmeyeyim diye düşündüm ve single çalışması yapmaya karar verdim. Şu an ikinci şarkımı yapıyorum.” dedi.

İlk şarkısı “Allah’ın Cezası” ile ilgili de konuşan Ceren, “Sözleri ve bestesi Gökhan Akar’a ait. Klibi Buğra Karaçap çekti. Klibi İstanbul’da iç mekan, dış mekan olarak çektik. Eğlenceli bir şarkı oldu, güzel bir şarkı oldu. İnşallah herkes beğenir. Şarkı 20 güne kadar dijital platformlarda olacak. Şu an ikinci şarkı hazırlanıyor. Şarkımızın aranjesi yapılıyor. Şarkının sözleri Ferhat Yahşin’e ait. Esat Fidan’la ortak bir çalışma yapmışlar.” diye konuştu.

Müziği hobi olarak değil, iş olarak yapmak istediğini ve aynı zamanda eğitimine de devam etmek istediğini ifade eden genç şarkıcı, “Müzikle uğraşmak istiyorum. Bunu sadece hobi olarak değil, iş olarak yapmak istiyorum. Müzikten aynı zamanda kazanç da elde etmek istiyorum ama müziğin yanı sıra Cape Town Üniversitesi’nde eğitimime de devam etmek istiyorum. Müzik olacak hayatımda ama eğitime de çok önem veriyorum. Bir insan hayatı boyunca bir şeyi değil de birçok şeyi yapabilmeli bence.” şeklinde konuştu.

Madonna ve Britney Spears’ı çok beğendiğini de sözlerine ekleyen Ceren Çağlar, “beğeniyorum. Aslında Türkçe müzik dinlemiyorum. Türkiye’de yaşıyorum ama yabancı müziğe daha fazla kulak aşinalığı var sanırım.” dedi.
Türk pop müziğine alışılmışın dışında bir tarz getirmek istediğini de aktaran Çağlar, “Müzikle ilgili pek çok planım var. Sıradanlığın biraz dışına çıkmak istiyorum. Türkçe pop şarkılar bana hep tekdüze gibi geliyor. Ben biraz daha rap müzikle R&B ve popu karıştırmak istiyorum. Biraz farklı şeyler denemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu