GündemManşetSiyaset

BAŞKAN ADAYI TOSUN BODRUM’U KARI KARIŞ DOLAŞIYOR…

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun seçim çalışmalarına aylar öncesinden başlayarak Bodrum Yarımadasını karış karış gezmeye devam ediyor.

İYİ parti ve CHP arasında İttifakın olmadığı Bodrum’da, İYİ partinin yıllardır CHP’nin kalesi olan Bodrum Belediyesini, yapılan sosyal medya ve saha anketlerine göre büyük oy farkıyla alacağı görülüyor. Daha önce Bodrum Konacık Belediyesinde başkanlık yapan ve beldede büyük çalışmalara imza atan Harita Mühendisi Mehmet Tosun, Bodrum’un yıllardır çözüme kavuşmayı bekleyen alt yapı ve çöp sorunları için bölge halkına da umut oldu. 

Vatandaşların ilettiği tüm sorunları tek tek not aldıran Tosun, ilk işinin vatandaşların sorunlarını çözmek olduğunu, bunun için halkı dinlemenin önemli olduğunu vurguladı. Aldığı notlar çerçevesinde ilk olarak ortak sorunları çözmenin yoluna gideceğini daha sonra da vatandaşların bireysel sorunlarını çözüme kavuşturacağını anlatan Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum’da kangren haline gelmiş alt yapı, çöp ve yol sorununu çözeceğine inanan birçok sağ ve sol seçmenin gönlünü de kazanarak, projelerini anlatmaktan daha çok vatandaşın sorunlarını dinliyor.

Tüm gününü sahada vatandaşlarla iletişim halinde geçirmeye çaba gösteren İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Gündoğan ve Konacık Mahallesi Pazarlarını ziyaret ederek, esnafla ve alışverişe gelen vatandaşların sorunları ile istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretler esnasında vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Adayı Tosun ve ekibine vatandaşlar; “Bodrum’da senelerden bu yana hiçbir hizmet yok. Bu seçimlerde yanınızdayız” diyerek, destek sözü verdiler.

Karadenizliler Derneği Üyelerinden Ziyaret

Bodrum Karadenizliler Derneği Üyeleri tarafından İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. İYİ Parti İlçe binasına yoğun bir katılımla ziyaret gerçekleştiren Karadenizli vatandaşlar Başkan Adayı Tosun’a çalışmalarında başarılar dilediler.

Toplantı sonunda Başkan Adayı Mehmet Tosun, Karadenizli vatandaşların beklenti, talep ve şikâyetlerini teker teker dinleyerek, not aldı.

Başkan Adayı Mehmet Tosun; “Bizim davamızda sevdamız da Bodrum”

Daha sonra İYİ Parti’nin Mahalle Temsilcileri ile bir araya gelen İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun; “Toplantıya katılan Mahalle Temsilcilerimize çok teşekkür ediyoruz. Biz bir gönül birliği yaptık ve Bodrum’a hizmet için hep beraber yola çıktık. Bizim davamız da sevdamız da Bodrum. Genel siyaset yapmıyoruz, yerel seçimlere hazırlık yapıyoruz. Bizim İYİ Parti ailemiz Bodrum’da her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kesinlikle siyasi partilerin kurumsal kimlikleri ile uğraşmayacağız. Biz isim üzerinden, projelerimiz üzerinden ve Bodrum’a yapacağımız hizmetler üzerinden yola çıkacağız. Bu hassasiyet üzerinden çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz.” dedi.

Tosun; “Muhtarlarımız ile birlikte hizmet üreteceğiz”

Gün sonunda ise Karaova bölgesi muhtarları ile yemekte buluşan Tosun, tüm dertlerinin Bodrum Yarımadası’na, görev yapan muhtarlarla birlikte hizmet etmek olduğunu belirterek; “Bizim derdimiz de davamız da siz değerli muhtarlarımızla ve Bodrumlu hemşehrilerimizle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde Bodrum Yarımadamıza hizmet etmek istiyoruz. Hangi dünya görüşünde olursanız olun, yerel seçimlerde eğer ikna olursanız bizleri destekleyin arkadaşlar. İnşallah barış ve huzur içerisinde, kimseyi kırmadan, dökmeden, kötü söz söylemeden Bodrum’a yakışan bir şekilde, Bodrum’un barış ve huzurlu ortamına, insanımızın sevgisine, hoş görüsüne yakışan şekilde bir seçim ortamına giriyoruz ve bunun bu şekilde sonlanmasını temenni ediyorum” dedi.   

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu