ÇevreGündemManşet

GENİŞ ÇAPLI TEMİZLİK YAPILDI

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, Bodrum mahalle ve sokaklarında yağmursuyu mazgallarının temizliği yapıldı. Pet Şişe, poşet, kağıt parçaları ve sigara izmaritlerinin tıkadığı mazgallar, tek tek açılarak içlerindeki çöpler toplandı. Bodrum merkezde, ana caddelerde ve yoğun noktalarda başlatılan temizlik çalışmasında mazgallardaki çöpler toplanarak, tazyikli suyla yıkandı.

Son yıllarda yaşanan aşırı yağışlar sonrası tıkanabilecek olan yağmursuyu mazgallarını düzenli olarak temizleyen Bodrum Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Bodrum’un geneli başta olmak üzere, Yalıkavak, Turgutreis, Gümbet, Ortakent, Bitez ve Mumcular’ da geniş çaplı temizlik çalışması yaptı.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri ve MUSKİ ekiplerinin birlikte yürüttükleri çalışmalarda yetkililer, Bodrum’a bağlı tüm mahalle merkezlerinde çalışmaların sürdürdüğünü belirtti. Yağmur suyu hatlarının ve mazgalların tıkanmaması noktasında vatandaşlara da görev düştüğünü belirten yetkililer, aşırı yağışlarda oluşacak olumsuzluklara karşı, vatandaşları yağmur suyu mazgallarına çöp atmamaları konusunda uyardı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu