HayatManşet

Başkan Aras’ta Onlarla Eğelendi

Sağlık Vakfı'nda Özel Anlar Yaşandı

 

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü, Bodrum Sağlık Vakfı ve Yasmin Bodrum Resort işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik ile kutlandı!

Yasmin Bodrum Resort Otel ‘TOGETHER’ Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ekibi Üyelerinin geliştirdiği “Down Sendromu Bir Eksiklik değil, +1 Fazlalıktır!” projesi ile Bodrum Sağlık Vakfının Down Sendromu tanılı özel bireyleri, vakıfta düzenlenen etkinlikte minik keklerin üretim sürecinin her aşamasına dâhil olarak, etkinliğe “+1 farkla” keyif ve renk kattı.

Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Akbaş, Meclis Üyesi Tamer Mandalinci, Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri, vakıf gönüllüleri, velileri ve öğrencileri ile bu özel günde bir araya geldi.

Yasmin Bodrum Resort Otel’in Orman Haftasına dikkat çekmek amacıyla Bodrum Sağlık Vakfı’na hediye ettiği ağaç fideleri, bu anlamlı günün hatırası olarak öğrencilerle birlikte vakıf bahçesine dikildi.
Etkinlik sonunda öğrencilerin elinden +1 farkla hazırlanan minik kekler misafirlere ikram edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu