EğitimGündemManşet

ACİL EYLEM PLANI EĞİTİMİ

acil_eylem_plani_egitimi (3)Bodrum Belediye personeline Acil Eylem Planı Eğitim Semineri” veriliyor.

Çalıştıkları ortamda oluşacak acil durumlara hazırlıklı olmaları yönünde oluşturmaları gereken Acil Eylem Planı için gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak amacıyla Bodrum Belediyesi personeline eğitim seminerleri düzenleniyor.

Bodrum Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Mukadder Yurtışığı tarafından Bodrum Belediyesi İmar Müdürlüğü Toplantı Salonunda, belediyeye bağlı müdürlüklerden seçilmiş personele  beş gün boyunca Acil Eylem Planı Eğitimi Semineri gerçekleştiriliyor.

Acil durumlar için oluşturulan tahliye ekibinin görev yetki ve çalışma esaslarının anlatıldığı ilk eğitim gününe Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Çevre Koruma ve Kontrol, Kültür ve Sosyal İşler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi Merkez Hizmet Binasından personel katıldı.

Acil Eylem Planı Eğitimi’nde; tahliye ekibi, arama ekibi, kurtarma ekibi ile yangın ekibinde görevli personelin acil bir durumda yapması gerekenler ayrıntılı olarak anlatılacak. Son gününde tatbikat gerçekleştirilecek olan eğitimler, 11 Mayıs Perşembe günü bitecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu