AsayişGündemManşet

TAKSİLERLE GÖÇMEN TAŞIYORLARDI…

Bodrum GİM Grup Amirliği ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar doğrultusunda; Gümbet Mahallesinde faaliyet gösteren otellerden ticari taksi ile bardakçı koyuna göçmen sevkiyatının sağlandığına yönelik bilgiler elde edildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda, olayın organizatörü ve iştirak eden beş kişi gözaltına alındı. Şüphelilerle ilgili olarak yakalanan 47 kaçak göçmen ise işlemlerinin ardından Muğla Göç İdaresine teslim edildi. Birisi Suriye biri İran uyruklu toplam beş kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Göçmen Kaçakçılığı Yapmak suçlamasıyla tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen şüphelilerden dördü tutuklanırken İran uyruklu kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan, 22 Ekim günü Gümbet Koyunda teknenin batması sonucu 3 çocuun hayatını kaybettiği olayla ilgili aranan bir kişi İzmir’de yakalandı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, teknenin batması olayına ilişkin hakkında yakalama kararı çıkarılan M.T’yi, Aydın-İzmir kara yolunun Yazıbaşı mevkisinde yapılan yol kontrolü sırasında gözaltına aldı. Şüpheli işlemleri için Bodrum’a getirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu