GündemManşetSpor

BODRUMSPOR MALATYA YOLCUSU

Ligde ikinci yarı öncesi son hazırlıklarını Antalya kampında tamamlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçı için Malatya’ya gidiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, dün(Pazartesi) gerçekleştirdiği antrenman ile Antalya kampını tamamladı. Yeşil beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nun ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçı için bugün Malatya’ya hareket edecek. Yarın (Çarşamba) Yeni Malatya Stadyumunda 16.30’da başlayacak karşılaşma öncesi Antalya’dan Malatya’ya hareket edecek Bodrumspor kafilesi, burada konaklayacağı otelde maç kampına girecek.

YÖNETİM VE TARAFTARLAR ÖZEL UÇAKLA MALATYA’YA GİDECEK

Kulüp tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupasında Son 16 Turu’na kalan yeşil beyazlı ekipte yönetim ve taraftarlar ise kiralanan özel uçakla Malatya’ya gidecek. Yarın(Çarşamba) Milas-Bodrum Havalimanından 11.00’da kalkacak uçak maçtan sonra 21.00’da Malatya Havalimanından hareket ederek Bodrum’a dönecek. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve kulüp başkanı Rıza Karakaya ile birlikte yaklaşık 200 Bodrumspor sevdalısı önemli maçta takımlarını yalnız bırakmayacak.

TAKIM İSTANBUL’A GEÇECEK…

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’u ilk karşılaşmasının ardından yeşil beyazlı ekip, ligde ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Eyüpspor maçı için İstanbul’a hareket edecek. 19 Ocak Cumartesi günü İstanbul Esenler Stadın’da oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.00’da çalacak. İki takım arasında ligin ilk maçında Bodrum’da oynanan karşılaşmada Eyüpsspor sahadan 3-2 galip ayrılmıştı.

B.B.Bodrumspor ilk devreyi 28 puanla 7’inci sırada tamamlarken, Eyüpspor ise 20 puanla 11’inci sırada tamamlamıştı. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu