GündemManşet

MAHALLELERE GÜVENLİK KAMERASI KURULUYOR

Milas Belediyesi, kırsal mahallelerde ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde güvenliği sağlamak amacıyla güvenlik kamerası sistemi kuruyor.

Zabıta Müdürlüğü tarafından vatandaşların güvenlikleri için mahallelere yüksek çözünürlü güvenlik kameraları takılmaya devam ediyor. Uygulama son olarak Güllük, Ören, Ovakışlacık, Kısırlar mahallelerinde gerçekleşti

Milas Belediyesi ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra beldeden ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki hizmetleri de aksatmıyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Milas’ta yaşayan vatandaşların güven ve huzuru içinde çalıştıklarını da ifade eden Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bugüne kadar 20 mahallede güvenlik kamerası montajı yapıldığını kaydetti. Başkan Tokat, “Mevcut güvenlik kameralarının bakım onarımlarını yapıp, olmayan mahallelerimize de yeni kamera sistemleri kuruyoruz.Diğer mahallelerimizde güvenlik kamerası takılacak alanların keşifleri yapılmış durumda.Bu uygulama  2019 yılında da sürecek.  İlçemizde yaşayan 136 bin vatandaşımızın daha güvenli bir şehirde yaşamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu