GündemManşet

TÜRK USULÜ NOEL BABA…

Bodrum’da elinde çiğköfte tepsisiyle sokaklardaçiğköfte dağıtan Noel Babayı gören vatandaşlar şok oldu.  Heybesinde bulunan hediyeleri de dağıtan NoelBaba “ben Noel Baba değilim, Çiğköfte babayım” diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi. Yaklaşık 100 kilo çiğköftenindağıtıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne olduBitez Mahallesinde elinde çiğköfte tepsisiyle dolaşarakçiğköfte dağıtan Noel Baba vatandaşları şaşkına çevirdi.  Heybesinde bulunan hediyeleri de dağıtan NoelBaba en çok ilgiyi çocuklardan gördü. Çiğköfte Dükkanın da tezgah başına da geçenNoel Babanın çiğköfte dağıttığı anlarda ise renkli görüntüler ortaya çıktı.Çocuklara yeni yıl dileklerini de soran Noel baba “ben Noel baba değilim,Çiğköfte babayım”  diyerek espri yapmayıda ihmal etmedi.

İbrahim Tatlıses’in sahibi olduğu firmanın Bitez mahallesinde bulunan şubesi tarafından dağıtılan çiğköftenin yaklaşık 100 kilogram olduğu öğrenildi. Çiğköftenin dağıtıldığı anlarda ise uzun kuyruklar oluştu.  Yılbaşı hediyelerini de alan çocuklar Noel babayla fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Noel babayı görünce çok şaşırdıklarını ifade eden çocuklar 2019’un güzel bir yıl olmasını diledi. Yapılan etkinlikle ilgili İha muhabirine kısa bir açıklama yapan restoran sorumlusu Timuçin Ertural şu sözlere yer verdi “Avrupa Noel’i kutlarken bizde Tatlıses ailesi olarak yeni yılı kutluyoruz. Okul daki öğrencilere hediyelerini verdik ve çiğköftemizi dağıttık. Tatlıses ailesi olarak herkesin yeni yılını kutluyoruz”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu